Algemene voorwaarden

Algemene (leverings)voorwaarden van Hipperjeans.nl, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden, onder inschrijvingsnummer 50746294. Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de wet ‘Koop op afstand’ Algemeen door uw bestelling geeft u te kennen dat u met onze algemene voorwaarden akkoord gaat. Alle vermelde bedragen op www.hipperjeans.nl zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij expliciet anders vermeld. HipperJeans is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor een of meerdere artikelen wordt vermeld. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijzen aan te passen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u altijd een e-mail van ons met de bevestiging van uw bestelling. Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn, neemt Hipper Jeans per e-mail of telefonisch contact met u op.

Betaling & Levering: Wij accepteren de volgende betalingsmethoden: iDeal & PayPal. De bestelde artikelen worden binnen 48 uur nadat de betaling ontvangen is verstuurd via TNT Post. Het is helaas niet mogelijk om kleding te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen. Wij kunnen bovendien niet op rekening leveren.

Omruilen & Retouren: Omruilingen en retourneringen dienen binnen 8 dagen na ontvangst van uw bestelling via onze website te worden aangemeld. Het is alleen mogelijk artikelen te retourneren met het bijgesloten retourformulier. U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren indien u deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening. U blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij HipperJeans verantwoordelijk voor deze goederen. Bij omruilingen sturen wij binnen 48 uur na ontvangst van het geretourneerde artikel een vervangend artikel naar u toe. Als u geld terug wilt,wordt dit binnen 5 werkdagen teruggestort. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de artikelen: Gedragen en/of gewassen zijn. Beschadigd zijn ten gevolge van gebruik. Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.

Privacy & Klachten: HipperJeans zal uw persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen. Indien u op het bestelformulier aanvinkt dat u toestemming geeft om op de hoogte te blijven van aanbiedingen in de toekomst, zullen wij uw gegevens hier voor gebruiken. U kunt deze toestemming altijd intrekken op de pagina van uw persoonlijke gegevens. Wij zullen uw gegevens uiteraard in geen enkele vorm aan derden verstrekken. Klachten van welke aard dan ook jegens Hipper Jeans of een van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Wij zullen binnen 7 dagen op uw klacht reageren. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht en in het bijzonder de van toepassing.
HipperJeans, Franeker, Nederland.